top of page

Strandamilå 1.mai 2024
10 kilometer

Det blir i 2024 den 44. gang Strandamilå blir arrangert og vi er stolte over tradisjonene våre i dette løpet. Siden 1980 har Strandamilå blitt arrangert og selv om det har vært noen justeringer underveis så har den alltid gått fra Jørpeland til Tau. Slik blir det også i 2024 og her vil du finne informasjonen du trenger å vite før du skal springe løpet.  

 

Praktisk informasjon

 

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å være med på 10km?

- Det koster 349,- å være med på løpet hvis du kjøper startnummer før 31.01.2024. Etterpå stiger det til 399,-. 

Kan man delta uten tidtaking?
- Det er mulig å delta uten tidtaking og det kommer mer informasjon etter hvert. Men påmelding vil skje i dagene før løpet, og på løpsdagen, via Vipps. 

Når starter løpet? 

- Løpet starter presis klokken 13:00 fra Jørpeland Flerbrukshall. Hvis du er med uten tidtaking så går starten klokken 10:30. 

 

Hvor får vi tak i startnummer?
- Det vil være mulighet for å hente ut startnummer mandag 29. april og tirsdag 30. april klokken 10:00 - 13:00 i Tau Aktivitetshus. Det er også mulig å hente ut startnummer på løpsdagen i startområdet fra klokken 11:30. Sørg for å ha med startnummeret ditt som du finner inne på EQ-timing.

 

Er det fartsholdere? 
- I 2024 er første gang hvor vi har flere fartsholdere med på Strandamilå. Vi har fartsholder på 40, 45, 50, 55 og 60 minutter! 
 

Hvor er det best å parkere på løpsdagen? 

- Vi oppfordrer dere som skal delta å kjøre sammen eller bli levert. Det er endel parkeringsmuligheter rundt Jørpeland Flerbrukshall og Jørpeland Ungdomsskole, men det hjelper både logistikken å miljøet at flere kjører sammen. 

Blir det transport for eventuell bagasje fra Jørpeland til Tau? 

- Vi setter opp en transport for bagasje fra Jørpeland til Tau, men det er viktig at du merker bagasjen din godt i forkant slik at det ikke blir noe styr rundt hentingen. Vi anbefaler heller ikke å ha gjenstander av stor verdi med i bagasjen om det er mulig å la være. 

Løypen - er den lik som før? 

- Ja, løypen er lik som før. Den er også kontrollmålt.

Finnes det drikkestasjon langs løypen? 

- Det er en drikkestasjon på 10km og den er lokalisert ved Nagabrunå etter ca 4 km. Her vil det bli servert vann eller sportsdrikke. 

Hvilke premier deles ut? 

- Alle deltakere får hver sin medalje. 

Er det dusj tilgjengelig i målområdet? 

- Ja, det er tilgang på dusj i lokalene til Tau Aktivitetshus. 

Hvilken mat serveres i målområdet? 

- Hver person som løper har tilgang til drikke i målområdet. Det blir også muligheter for å kjøpe ting i kiosken på Tau Stadion. 

Hvordan kan man komme seg fra målområdet på Tau til startområdet på Jørpeland igjen? 
- Det blir ikke satt opp felles transport tilbake til Jørpeland, men det går rutebuss mellom plassene som kan benyttes. Du finner ruteoversikt og annen informasjon om det hos kolumbus.no

Når arrangeres Strandamilå neste år? 

- Løpet arrangeres alltid 1.mai. 

bottom of page